Empathie techniek

Connecting with audiences

Techniek

Dit is een voorbeeld van een poll. Je kunt dit systeempje gebruiken voor tal van onderzoeken zoals deze. het is een goede manier om wat meer te weten te komen over de wensen van je klanten en hun interesses. Deze poll handelt alles af in één en dezelfde pagina. Dit maakt onderhoud erg eenvoudig Je kunt een nieuwe poll maken door simpel weg de gegevens weer op nul te zetten en de vraag te veranderen. Geen ingewikkelde aanpassingen aan tal van pagina's. Probeer maar!

Er zijn op het internet legio van deze toepassingen, het gross is gratis, als je de copyrights intact laat.
Sommige moet je aan schaffen. De prijzen vallen enorm mee, een compleet  website kost rond de €.1500,-. Php is een taal die wordt verwerkt door de server voordat deze wordt omgezet in een htmlpagina. De kracht van php is dat deze taal, if en else statements, kan verwerken. Hierdoor ben je in staat om verschillende weergaven met één enkele pagina op te roepen. Op zich kun je daar al leuke dingen mee uithalen maar het grootste voordeel is dat php kan communiceren met een database of ordinaire txt files.
Nu wordt het interessant want opeens ben je in staat om op een php pagina informatie te verwerken, op te slaan, en de resultaten ervan onmiddellijk weer te geven in dezelfde pagina.

Een website is één van de andere toepassingsmogelijkheden van Php en Mysql Deze laat heel goed de kracht zien van een combinatie van Php en een database zoals Mysql. Het voorbeeld website, eenen wordpress website, en is gratis te verkrijgen op het internet. Dit wordt geleverd in een standaard weergave, na het installeren,
(5 minuten) begint het aanpassen van het website aan de eisen van de te maken website. Het nadeel van een gratis website is dat er geen bedrijf achterstaat dat je helpt als er iets mis gaat, daarom is het de moeite waard om dit soort toepassingen aan te schaffen. Je praat over relatief kleine bedragen, en bij werken met een database is technische hulp erg belangrijk. Het is de moeite waard om te weten dat de
systemen waar je mee werkt veilig zijn.