Empathie techniek

Connecting with audiences

Webdesign

Het ontwerpen van een site is een gegeven waar je niet al te licht over moet denken. Er komt enorm veel bij kijken, alleen al weten wat de verschillende zoekmachines verlangen van een pagina om hoog te scoren is een hele klus. Helaas verschillen deze eisen ook nog eens per zoekmachine, waardoor je niet in staat bent om één pagina geschikt te maken voor alle zoekmachines. Wij weten wel het één en ander van de zoekmachines af en gebruiken talvan "legale" trucjes om toch hoog te scoren. Restaurantivy zorgt voor een totale goed functionerende site. Niet alleen het uiterlijk maar juist de niet zichtbare functies van een website zijn belangrijk en dat wordt helaas nog wel eens vergeten.
       

Logo's en banners zijn een belangrijk belangrijk gegeven voor een website. Zij zorgen onder andere voor het gezicht van de website. Voor het internet is het van belang dat deze, in kilobytes gezien, zo klein mogelijk zijn. Het is daardoor een constant schipperen tussen de kwaliteit van de afbeelding en de grote daarvan. Gelukkig is het ons beroep en weten we daar wel raad mee. Als je al materiaal hebt voor logo's en dergelijke, is dat geen probleem, die passen wij aan voor het net.       

HTML, Flash en 3D. Dat kan sinds de komst van programma's als Swift3d. Restaurantivy maakt websites volledig in Flash of een combinatie van html en Flash. Flash laat zich heel erg goed lenen voor banners en kleine animaties als onderdeel van de site . Het logo hiernaast is een voorbeeld van 3D animatie in Flash.       

Een 3D illustratie is een absolute aandacht trekker voor een website. Restaurantivy werkt met Bryce.4 een programma voor 3D, illustraties en animaties. De illustraties zich goed voor het internet.

We fotograferen met een nikon uitrusting, waarmee we onze foto's nemen.  Hierdoor zijn we in staat om datgene wat je aan foto's op je website wilt hebben voor een aannemelijke prijs en hoge kwaliteit te leveren. De kosten van het afdrukken vallen immers weg. We rekenen zoals alles een uurprijs.