Empathie techniek

Connecting with audiences

Portfolio

Mietjen Fotografie.

Waarom moeilijk als het makkelijk kan? De website is gemaakt als ondersteuning voor het visite kaartje. Geen gesleep meer met een portfolio, is hier het grote voordeel. Plus het feit dat een eventuele opdrachtgever zelf kan bepalen wanneer hij de portfolio bekijkt.
 
Hoelsten betonwerken

Een website met foto albums van uitgevoerde projecten was de wens van Gebroeders Holstein betonwerken B.V. Voornamelijk informatief bedoeld voor nieuwe opdrachtgevers. Het idee was om de website een wat speelse noot mee te geven.
 
Pieter Callenfels

Pieter Callenfels Interieur en Sanitair. Gespecialiseerd in meerdere takken van de
bouwnijverheid was er behoefte om dit ook op de website tot uiting te brengen. met vier onderverdelingen kan de toekomstige klant snel naar het onderwerp van zijn interesse zonder daar de gehele website voor te hoeven doorspitten.
 
Ferminwereld

Ferminwereld is een persoonlijk project van Restaurantivy.
Met een online shop, forum en de mogelijkheid tot het sturen van e-cards, laat deze site goed zien wat we voor jou kunnen realiseren. De winkel die we gebruiken is van intershop en is een zeer veilig winkelsysteem. Voordat je in de winkel komt paseer je eerst een heuse firewall server en dat alleen al geeft eengoede beveiliging tegen inbraak. Alle transacties worden gedaan door middel van een secure socket layer.