Empathie techniek

Connecting with audiences

Algemeen

Public Relations

Public relations is een term die gebruikt wordt voor de communicatietechnieken die een bedrijf toepast om contacten te leggen met haar (potentiële) klanten en deze contacten te onderhouden.

Daarbij is een evenwichtig geformuleerde tekst in correct en foutloos Nederlands een aspect waar vaak te weinig aandacht aan geschonken wordt.

 

Webdesign

Om ons begrip van de relatie tussen de onderneming en haar klanten te versterken, bieden wij - nu al een jaar - diensten in webdesign.

Deze methode van aanpak voedt onze historische kennis, verdiept onze visie op de markt en uiteindelijk verbetert onze consultancy diensten op het volledig voordeel van onze klanten.

Deze toegevoegde waarde stelt ons in staat aan te bieden, te vergelijken met anderen Public Relation bedrijven, een rijker en nog meer gecontroleerde service.

 

Aandacht voor toepassing van de Nederlandse taal

Wij geloven dat aandacht aan met name dit aspect een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent kan opleveren. Niet alleen de vormgeving is van belang, ook de inhoud van de boodschap.

Of het nu een simpele reclame-uiting is in de vorm van een eenvoudige advertentie, dan wel het uitbrengen van een brochure of het bouwen van een website, Pataloo denkt graag met je mee over de inhoud en vorm van je boodschap.

Desgewenst kunnen wij zelfs een eigen huisstijl en logo ontwikkelen om de aandacht van je doelgroep te trekken en de interesse in je bedrijf te wekken.